НАЈСТАРОТО СЕМЕЈСТВО ГО ОТКРИ ЕЛИКСИРОТ НА ЖИВОТОТ – Јадат се од тоа што го одгледуваат и не користат пестициди

Вкупно имаат 1075 години и 68 дена: Семејството Донели од Северна Ирска се смета за најстарото во светот, па така се запишани и во Гинесовата …

НАЈСТАРОТО СЕМЕЈСТВО ГО ОТКРИ ЕЛИКСИРОТ НА ЖИВОТОТ – Јадат се од тоа што го одгледуваат и не користат пестициди Прочитај повеќе »