Естонката претставничка настапи на Евровизија во фустан од 65.000 евра

Претставничката на Естонија, Елина Нечајева, на годинашниот настап на Евровизија, во Лисабон, остави посебен впечаток, со појавата на нејзиниот фустан кој емитуваше светлина. Според естонските медиуми, …

Естонката претставничка настапи на Евровизија во фустан од 65.000 евра Прочитај повеќе »