(Видео) Кралицата Елизабета вежба во дворот како да се одбрани од нацистите

Во новиот документарец направен за кралското семејство, може да се забележи како британската кралица Елизабета II се обучувала да се брани во случај на нацистичка …

(Видео) Кралицата Елизабета вежба во дворот како да се одбрани од нацистите Прочитај повеќе »