Кралицата реши, повеќе пари од наследството за Хари

Принцовите Вилијам и Хари како наследници на монархијата се животно обезбедени. За тоа се погрижила нивната прабаба, која им оставила 18 милиони долари. Но, според …

Кралицата реши, повеќе пари од наследството за Хари Прочитај повеќе »