Сандра Булок одржа говор со солзи во очите

Сандра Булок се расплака додека држеше говор на сцената на 25. доделување на ElleAnnual Women наградите. Таа пред да ја прими наградата од колешката Сара …

Сандра Булок одржа говор со солзи во очите Прочитај повеќе »