(Видео) Обиена куќата на синот на Синан Сакиќ

Синот на Синан Сакиќ, Елвис Сакиќ, доживеал вистински шок, кога рано утрово, враќајќи се од град, видел дека куќата му е обиена! Неговата сопруга, Сабина …

(Видео) Обиена куќата на синот на Синан Сакиќ Прочитај повеќе »