Снимка од пред 22 години – Аркан со хит на Елвис Присли ја освои Цеца во емисијата

Аркан и Цеца гостуваа заедно во една емисија во 1995 година, а овој момент беше особено впечатлив. Жељко Ражнатовиќ Аркан гостуваше далечната 1995 година во …

Снимка од пред 22 години – Аркан со хит на Елвис Присли ја освои Цеца во емисијата Прочитај повеќе »