Се откажала од своето семејство поради криминалното минато: Животната приказната на сопругата на Герет Бејл

Фудбалерот на Реал Мадрид, Герет Бејл, веќе три години е во брак со неговата долгогодишна девојка Ема Рис Џонс. Венчавката ја направиле во тајност, поради …

Се откажала од своето семејство поради криминалното минато: Животната приказната на сопругата на Герет Бејл Прочитај повеќе »