(Видео) Тату мајстор им прави бесплатна тетоважа на сите кои ќе го победат коронавирусот

Тату-мајстор од Мексико им дава бесплатни тетоважи на сите оние кои ќе го победат коронавирусот. Мексико е земја која е најсилно погодена од Ковид 19. …

(Видео) Тату мајстор им прави бесплатна тетоважа на сите кои ќе го победат коронавирусот Прочитај повеќе »