Режисер ја побара за сопруга девојката на доделувањето на наградите „Еми“

Откако холивудскиот режисер Глен Вајс ја доби наградата за режија на  нагардите„Еми“, среде говор ја побара за сопруга својата девојка Јан Свендсен. Тој излезе на …

Режисер ја побара за сопруга девојката на доделувањето на наградите „Еми“ Прочитај повеќе »