Земји во кои градскиот превоз е бесплатен

Владата на Естонија планира да воведе бесплатен автобуски превоз со надеж дека на тој начин ќе ја стимулира руралната економија. Портпаролот на Министерството за економија …

Земји во кои градскиот превоз е бесплатен Прочитај повеќе »