Двапати се обидел да ја убие, но таа одбива да се разведе од него

Британката Вики Силијер (42) не сака да се разведе од својот сопруг Емил Силијер и покрај фактот што тој сакал да ја убие. Вики преживеала …

Двапати се обидел да ја убие, но таа одбива да се разведе од него Прочитај повеќе »