Третата сезона на серијата „Емили од Париз“ ќе се емитува на почетокот на 2023 година

Серијата „Емили во Париз“ која се емитува на платформата Нетфликс, добива трето продолжение. Не долго по успехот на првата сезона, следеше успешна втора сезона.  Во новата …

Третата сезона на серијата „Емили од Париз“ ќе се емитува на почетокот на 2023 година Прочитај повеќе »