Ме тераа да бидам швалерка за популарност, Емилија Кокиќ за славата по победи на Евровизија

Хрватската пејачка Емилија Кокиќ победи на Евровизија претставувајќи ја Југославија во 1989 година. Песната „Рок ми“ беше голем хит. Но, бргу потоа таа се повлече …

Ме тераа да бидам швалерка за популарност, Емилија Кокиќ за славата по победи на Евровизија Прочитај повеќе »