емилија розман

Плачев кога станав Мис, оти не можев да му кажам на татко ми кој почина лани

Емилија Розман, сè уште актуелната Мис на Македонија, пред два дена победи на изброт „Мис интернационал туризам“ во Бугарија. Розман својата прва меѓународна победата му …

Плачев кога станав Мис, оти не можев да му кажам на татко ми кој почина лани Прочитај повеќе »

Scroll to Top