Младиот бербер Емин Алим од Охрид доби благодарница затоа што бесплатно ги потстрижува луѓето кои немаат пари

Младиот охриѓанец Емин Алим доби благодарница од Црвениот крст во Охрид за неговата хуманитарна акција што ја реализира веќе три години. Алим кој е син …

Младиот бербер Емин Алим од Охрид доби благодарница затоа што бесплатно ги потстрижува луѓето кои немаат пари Прочитај повеќе »