Креативно барање на раката на саканата во центарот на Скопје

На еден од новите мостови во центарот на Скопје деновиве се случи уникатно барање на раката, а сето тоа беше снимено и постирано на социјалните …

Креативно барање на раката на саканата во центарот на Скопје Прочитај повеќе »