Креативно барање на раката на саканата во центарот на Скопје

На еден од новите мостови во центарот на Скопје деновиве се случи уникатно барање на раката, а сето тоа беше снимено и постирано на социјалните мрежи.

Емир Качар одлучил да ѝ приреди несекојдневно барање на раката на својата девојка Муриса Хоџиќ, со која е во врска една година. Ги собрал најблиските пријатели, нарачале чоколадни јајца со награда и го организирале настанот за кој долго ќе се зборува.

– Драги потрошувачи, вие сте среќниот добитник! Ве уверуваме дека по отворањето на ова јајце, следува блескав период на забава, љубов и патување… „Бебе, што мислиш за… Муриса Качар?“, била пораката што Мелиса ја пронашла во чоколадното јајце.

Целото видео гледајте го во продолжение.

Scroll to Top