Емир Кустурица

(Видео) Кустурица е ноншалантен, а со Моника Белучи се промашивме на сет: Зоран Цветковиќ за успехот надвор од Македонија

Зоран Цветковиќ е арт-директор во белградското „Кратер студио“ за создавање визуелни ефекти во филмови и серии. Тој досега работел на филмски проекти што се прикажуваат …

(Видео) Кустурица е ноншалантен, а со Моника Белучи се промашивме на сет: Зоран Цветковиќ за успехот надвор од Македонија Прочитај повеќе »

На Емир Кустурица ќе му биде одземена филмска награда затоа што ја поддржа Русија

На Емир Кустурица ќе му биде одземена филмската награда Фебиофест, која ја доби во 2017 година од чешкиот филмски фестивал, затоа што јавно ја поддржа …

На Емир Кустурица ќе му биде одземена филмска награда затоа што ја поддржа Русија Прочитај повеќе »

Scroll to Top