Произведен првиот авион без прозорци

Авиокомпанијата „Емиратис ерлајнс“ го претстави својот најнов авион, чија главна новина се виртуелните прозорци. Вистински не постојат. За патниците да може да имаат подобар поглед, …

Произведен првиот авион без прозорци Прочитај повеќе »