Емотивна порака на Панчо за роденденот на почината мајка

Владимир Блажев, Панчо од дуото ДНК, повторно предизвика емоции на социјалните мрежи. Тој објави заедничка форографија со неговата мајка од времето кога бил дете.  Под …

Емотивна порака на Панчо за роденденот на почината мајка Прочитај повеќе »