Вдишување чад и топлински повреди се причини за смртта на Ен Хејџ

Актерката Ен Хејџ починала од вдишување чад, што предизвикало топлински повреди откако автомобилот што го возела удрил во куќа која се запалила, пренесува „Сан“. Актерката …

Вдишување чад и топлински повреди се причини за смртта на Ен Хејџ Прочитај повеќе »