Енди Коен

(Видео) Американски водител се напи за Нова година, па колегата мораше да го смирува за време на директниот пренос

Познатиот американски водител, Енди Коен, испи повеќе од потребното за време на новогодишниот пренос на „Си-ен-ен“, па се појави пијан во новогодишната програма. Тој почна …

(Видео) Американски водител се напи за Нова година, па колегата мораше да го смирува за време на директниот пренос Прочитај повеќе »

Ќерките на Брук Шилдс ја советувалe да направи естетска корекција на лицето

Актерката Брук Шилдс (54) се пожали во интервју кај Енди Коен дека нејзините ќерки ја советувале да направи естетски корекции на лицето. Роуан (16) и Гиер …

Ќерките на Брук Шилдс ја советувалe да направи естетска корекција на лицето Прочитај повеќе »

Scroll to Top