Енди Мекдауел: имам седа коса и воопшто не ми е гајле, не се трудам да бидам млада кога не сум

Во средината на февруари излезе новиот филм „Мојот среќен крај“ во кој актерката Енди Мекдауел ја толкуваше главната улога на ликот Џули. Филмот ја следи …

Енди Мекдауел: имам седа коса и воопшто не ми е гајле, не се трудам да бидам млада кога не сум Прочитај повеќе »