енергија

Со вуду магија чистел болница од негативна енергија

Болница во Виена потпишала договор вреден 95 илјади евра за волшебник да ја чисти од негативна енергија. Вуду волшебникот е ангажиран да ја исисти новоизградената болничка зграда. Медиумите …

Со вуду магија чистел болница од негативна енергија Прочитај повеќе »

Scroll to Top