Петнасетгодишниот Енес од Босна сам поправа дупки на локален пат, затоа што властите го игнорираат проблемот

Петнаесетгодишниот Енес од босанското село Јоховица сам го поправа локалниот пат, затоа што власти не го направиле. На фејсбук фан страницата „Граничен премин Маљевац“ беа …

Петнасетгодишниот Енес од Босна сам поправа дупки на локален пат, затоа што властите го игнорираат проблемот Прочитај повеќе »