Фановите на Бурден се простуваат од него во ресторанот каде започнала неговата приказна

Веста за смртта на готвачот и кулинарски-патеписец, Ентони Бурден, го шокираше светот. Непосредно откако беше објавена смртта на Бурден, неговите фанови почнаа да доаѓаат во …

Фановите на Бурден се простуваат од него во ресторанот каде започнала неговата приказна Прочитај повеќе »