(Видео) Скандал во британскиот X-Factor – Кандидатите во солзи, гласањето прекинато

Гласањето во британското шоу X-Factor синоќа продуцентите мораа да го прекинат поради катастрофалните технички проблеми. Еден од натпреварувачите Дени Тетлеи додека пееше, звучеше како робот. …

(Видео) Скандал во британскиот X-Factor – Кандидатите во солзи, гласањето прекинато Прочитај повеќе »