Синот на Цеца е дете од епрувета

Цеца на 22-годишна возраст се одлучила да направи вештачко оплодување, коe го извршил експертот во таа област, доктор Миленко Пророчиќ. Ражнатовиќ имала проблем да забремени …

Синот на Цеца е дете од епрувета Прочитај повеќе »