Ера Ојданиќ

Ера почнал да се соблекува во емисија, па обезбедувањето го исфрлило

За време на гостувањето во емисијата „Press pretres“ Ера Ојданиќ ги изгубил нервите и по прашањето на водителот Синиша Медиќ и почнал да се соблекува, …

Ера почнал да се соблекува во емисија, па обезбедувањето го исфрлило Прочитај повеќе »

Scroll to Top