Ерик Фокс ја запозна Ева Херцигова

Еден од најпознатите македонски диџеи, Ерик Фокс, на својот фејсбук-профил објави слика со светскиот топ-модел Ева Херцигова. Фотографијата е сликана во Париз, пред 23 години. …

Ерик Фокс ја запозна Ева Херцигова Прочитај повеќе »