Ерик Клептон

Ерик Клептон има корона, музичарот ги одложи концертите

Познатиот музичар Ерик Клептон, кој беше гласен противник против задолжителната вакцинација, соопшти дека се заразил од коронавиурс. Тој рече дека ќе мора да ги откаже …

Ерик Клептон има корона, музичарот ги одложи концертите Прочитај повеќе »

Scroll to Top