(Фото) Синот на Џихан ист како татка си

Актерот Еркан Петекаја неодамна го заврши снимањето на серијата „Парампарче“ и во моментот се одмора и ужива со семејството. Тој неодамна објави неколку фотографии со …

(Фото) Синот на Џихан ист како татка си Прочитај повеќе »