(Фото) Синот на Џихан ист како татка си

Актерот Еркан Петекаја неодамна го заврши снимањето на серијата „Парампарче“ и во моментот се одмора и ужива со семејството. Тој неодамна објави неколку фотографии со сопругата Дидем, со која има еден син.

Неговите фанови ги бендисаа сликите, кои добија многу лајкови, ама и неколку коментари дека синот многу личи на Еркан. Тие во коментарите дури и прашаа дали момчето ќе тргне по стапките на татка си и дали размислува за актерство, ама Еркан не одговори. Актерот не зборува јавно за семејството и ретко објавува слики со нив.

Scroll to Top