Бил дете од родители нацисти, а излегол од бункер по 72 години

Германецот Ернст Милер тврдел дека бил роден во 1946 година во подземен бункер, некаде во Јужна Америка. Тој во моментот бара азил во германската амбасада …

Бил дете од родители нацисти, а излегол од бункер по 72 години Прочитај повеќе »