Таткото на Илон Маск призна дека не се гордее со својот син и не вози автомобил Тесла

Таткото на Илон Маск, Ерол Маск, во радио интервју за „Кајли и Џеки О шоу“ призна дека не се гордее со својот син милијардер и …

Таткото на Илон Маск призна дека не се гордее со својот син и не вози автомобил Тесла Прочитај повеќе »