Турскиот град Ерзин нема жртви и урнати згради затоа што градоначалниците не дозволувале илегално градење

Градот Ерзин остана недопрен по силниот земјотрес во Турција и ниту една од зградите на ова место не се сруши, иако е оддалечен само 113 …

Турскиот град Ерзин нема жртви и урнати згради затоа што градоначалниците не дозволувале илегално градење Прочитај повеќе »