Во Кина се плаќаат 64.000 евра за невеста

Поради поголемиот број на мажи, од жени во Кина, невестите достигнуваат астрономска цена, а општеството и економијата мораат да се прилагодат на новонастанатата ситуација, пишува …

Во Кина се плаќаат 64.000 евра за невеста Прочитај повеќе »