(ФОТО) Нова боја на коса за промена на фаталната русокоса Шакира

Колумбиската пејачка Шакира со години беше верна на русите коси… Затоа многумина и заборавија каква боја на коса имаше на почетокот на кариерата. Според фотографиите на …

(ФОТО) Нова боја на коса за промена на фаталната русокоса Шакира Прочитај повеќе »