(Видео) „Брат ми не ми даваше да бидам убава”, низ животот на Атиџе во “Медената земја”

Во пресрет на доделувањето на „Оскарите“ и очекувањата за освојување на две награди на документарниот филм, на „Медена земја“, Феим Муратов, братот на Атиџе, во …

(Видео) „Брат ми не ми даваше да бидам убава”, низ животот на Атиџе во “Медената земја” Прочитај повеќе »