(ВИДЕО) Лажен скок од вселената на Феликс Баумгартнер!

НАСА повторно не претрка со вселенските лаги, а скокот на работ од вселената на Феликс Баумгартнер, е и доказ за тоа… Феликс скокна од највисоката …

(ВИДЕО) Лажен скок од вселената на Феликс Баумгартнер! Прочитај повеќе »