Феникс

Реката Колорадо исчезнува и ќе предизвика проблем за американската економија и 40 милиони жители

САД се соочуваат со историска суша, а во заедниците ширум западот на земјата, се борат за да ја сочуваат реката Колорадо, која е клучен извор …

Реката Колорадо исчезнува и ќе предизвика проблем за американската економија и 40 милиони жители Прочитај повеќе »

Застрашувачки ѕид од прав го проголта американскиот град Феникс

Страшна песочна бура ја погоди американската држава Аризона. Страшните слики многумина ги потсетија на Армагедон. Во текот на оваа недела делови од Аризона биле зафатени …

Застрашувачки ѕид од прав го проголта американскиот град Феникс Прочитај повеќе »

Scroll to Top