Полицаец ја прекина потерата, зошто колата му остана без струја

Полицаецот Џеси Хартман од САД ја прекинал потерата на автопат во Филаделфија, затоа што неговото електрично возило од брендот „Тесла“ останало без струја. Бркотницата се …

Полицаец ја прекина потерата, зошто колата му остана без струја Прочитај повеќе »