Клаудија му даде поддршка на Фернандо Јеро како селектор на Шпанија

Ќерката на новоизбраниот селектор на Шпанската фудбалска репрезентација, Фернарндо Јеро, Клаудија Руиз, даде голема поддршка за нејзиниот татко преку социјалните мрежи. Palabras que se traban …

Клаудија му даде поддршка на Фернандо Јеро како селектор на Шпанија Прочитај повеќе »