Феро Инвест

„Феро инвест“ со нова услуга за чистење кровни фотоволтаици за повисоко производство на панелите

Групацијата Феро Инвест, која е лидер во секторот на обновливи извори на енергија, во своето портфолио на услуги нуди и одржување на панели на фотоволтаични …

„Феро инвест“ со нова услуга за чистење кровни фотоволтаици за повисоко производство на панелите Прочитај повеќе »

Феро Инвест учествуваше на Intersolar – најголемиот светски саем за соларна енергија во Минхен

Групацијата Феро Инвест учествуваше на најголемиот светски саем за соларна енергија – Intersolar 2023 кој се одржа во Минхен, Германија.  Делегацијата на Феро Инвест се сретна со светски …

Феро Инвест учествуваше на Intersolar – најголемиот светски саем за соларна енергија во Минхен Прочитај повеќе »

Scroll to Top