(Фото) Камионџија плаче од радост откако ја најде изгубената мачка

Камионџија плачеше од радост откако по неколку месеци ја најде изгубената мачка. Метју Б. со неговата мачка Греј, патувале заедно повеќе од две години, пред …

(Фото) Камионџија плаче од радост откако ја најде изгубената мачка Прочитај повеќе »