Луксузна свадба за ќерката на Фиат Цаноски

Биснисменот и сопственик на Универзитетот ФОН, Фиат Цаноски, вчера ја омажи ќерката Егзона. Таа во мај годинава направи веридба со Мехмед Џан од Скопје со кого …

Луксузна свадба за ќерката на Фиат Цаноски Прочитај повеќе »