(Видео) Светската куќа на кошарката, ФИБА, потсети на тројката на Илиевски, која на Македонија ѝ го донесе најголемиот успех

Светската куќа на кошарката ФИБА ЕуроБаскет, објави видео од историскиот момент за Македонија, кога Илиевски постигна тројка и го приреди најголемиот успех на Земјата. Македонија …

(Видео) Светската куќа на кошарката, ФИБА, потсети на тројката на Илиевски, која на Македонија ѝ го донесе најголемиот успех Прочитај повеќе »