Фидан од Куманово трчаше за Тоше од Нова Градишка до Крушево

Кумановецот Фидан Арсовски беше меѓу единаесеттемина македонски маратонци што во чест на поп-ѕвездата Тоше Проески трчаше од Нова Градишка, Хрватска, до Крушево во должина од …

Фидан од Куманово трчаше за Тоше од Нова Градишка до Крушево Прочитај повеќе »