За смртта на синот на Фидел Кастро одговорен е неговиот чичко Раул

Најстариот син на поранешниот лидер на Куба, Фидел Кастро Дијаз Баларт, кој во време на смртта на кубанскиот лидер работел како нуклеарен физичар, извршил самоубиство …

За смртта на синот на Фидел Кастро одговорен е неговиот чичко Раул Прочитај повеќе »